Digitale avondconferentie ‘een federale grondwet voor Europa’. door Dr. Jean Marsia | 25/02/21

Waarde Mars & Mercuriusleden en -sympathisanten, de voorzitter en de leden van de Raad van Bestuur nodigen u met bijzonder genoegen uit op de avondconferentie “Een federale grondwet voor Europa” waarom en hoe?

Deze conferentie gaat door op donderdag 25 februari 2021 om 19.00 uur. Omwille van de coronamaatregelen bieden we deze activiteit aan onder de vorm van een videoconferentie. Er zal digitaal kunnen ingelogd worden vanaf 18.45 uur.
Voor deze gelegenheid hebben we Kolonel Militair Administrateur b.d. Jean Marsia uitgenodigd.
Jean Marsia kan bogen op veertig jaar ervaring tijdens zijn loopbaan als officier bij Defensie en in diverse functies in ministeriële kabinetten. Hij behaalt in 2015 een doctoraatstitel in de Politieke Wetenschappen aan de Vrije Universiteit van Brussel en in de Sociale en Militaire Wetenschappen aan de Koninklijke Militaire School.
In 2013 en 2014 is hij defensieadviseur van premier Elio Di Rupo en sedert 2015 is hij stichtend voorzitter van de Europese Vereniging voor Defensie IVZW (S€D), die tot doel heeft Europese burgers bijeen te brengen die bereid zijn om bij te dragen tot de opbouw van een sterk en zelfstandig Europa.

We zullen gebruik maken van de ZOOM-toepassing voor videoconferentie. De nodige informatie, met inbegrip van een handleiding en een digitale link om in te loggen op de ZOOM-sessie, wordt tijdig toegestuurd aan elke ingeschreven deelnemer.
We plannen op woensdag 24 februari om 18.00 uur een korte sessie waarin elke deelnemer zich vooraf kan vertrouwd maken met het gebruik van de ZOOM-toepassing, zodat de conferentie zelf vlot kan verlopen.
Inschrijven voor deze activiteit is verplicht via mail op marsenmercurius.brwv@gmail.com tegen uiterlijk 22 februari.
We hopen van harte dat jullie talrijk zullen deelnemen aan deze ongetwijfeld interessante activiteit.

Ben Engelen                                      Jan De Vos
Secretaris                                           Voorzitter

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in voordrachten. Bookmark de permalink .