Avondconferentie DAB vloot door Dhr. Johan Onraedt | 14/11/19

De voorzitter en de leden van de Raad van Bestuur nodigen u en uw partner uit op een avondconferentie door Johan Onraedt met als thema DAB VLOOT, Rederij van de overheid.
Deze conferentie zal doorgaan op donderdag 14 november 2019 om 19.30 uur in de aula van het Groot Seminarie, Potterierei 72 te 8000 Brugge.

VLOOT is een rederij die gespecialiseerd is in overheidsvaartuigen.
Als Dienst met Afzonderlijk Beheer of DAB maakt ze via het Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust deel uit van de Vlaamse overheid en staat ze mee in voor een vlot en veilig scheepvaartverkeer.
Ze richt zich voornamelijk op de publieke sector, maar ook de private sector kan beroep doen op de specifieke kennis van VLOOT.
VLOOT zet een veertigtal bemande en bedrijfsklare vaartuigen in voor de kustwachtpartners, het maritiem onderwijs, het zeewetenschappelijk onderzoek en veerdiensten en stelt meer dan 500 medewerkers te werk in Oostende, Nieuwpoort, Antwerpen, Gent en Vlissingen.
De organisatie baseert zich op een continu streven naar innovatie, duurzaamheid en klantgerichtheid en biedt een transparante werking en dienstverlening binnen een milieubewust kader.
Johan Onraedt is Directeur Administratie en Organisatie bij DAB Vloot en is lid van Mars & Mercurius Brugge/West-Vlaanderen. Hij studeerde boekhouding, organisatie en fiscaliteit aan EHOKT Brugge en overheidsmanagement aan de Vlerick School voor Management. In 1978 trad hij in dienst bij het toenmalige Ministerie van Openbare Werken om in 1988 over te gaan naar de Vlaamse Overheid. Van 1998 tot 2008 was hij Operations Manager op de Internationale Luchthaven Oostende en sedertdien werkt hij op directieniveau bij DAB VLOOT.

In de hoop u allen weerom talrijk te mogen verwelkomen, tekenen we met vriendelijke groeten.

Ben Engelen                                      Jan De Vos
Secretaris                                           Voorzitter

Tijdens de activiteit zullen foto’s genomen worden voor publicatie in ons tijdschrift en op onze website.

Dit bericht werd geplaatst in voordrachten. Bookmark de permalink .