Familiedag + BBQ te Torhout | 25/08/19

De voorzitter en de leden van de Raad van Bestuur hebben het genoegen u en uw partner, uw kinderen, kleinkinderen en vrienden uit te nodigen op onze jaarlijkse familiedag met wandelzoektocht en BBQ op zondag 25 augustus 2019.
Dit jaar hebben we gekozen voor Torhout, hoofdstad van het Houtland.

Naast het Kasteel van Wijnendale en de Mostaard Wostyn is Torhout ook bekend omwille van de “Nacht van West-Vlaanderen” en de jaarlijkse paardenmarkt. Namen van Torhoutenaren als Charles de Brouckere, Peter van Hersele alias Herr Seele en Maaike Cafmeyer klinken ons uiteraard bekend in de oren.

Deze familiedag gaat door op zondag 25 augustus 2019 en we spreken af vanaf 14.00 uur in “Club de B” in de tuin van het “Cultureel Centrum de Brouckere” ’s Gravenwinkelstraat 5 | 8820 Torhout

De wandelzoektocht leidt ons door het centrum van Torhout en kan gestart worden tussen 14.30 en 16.00 uur. Bij aanvang kunnen de vragen rustig doorgenomen worden bij een koffie of andere verfrissing. Wandelaars moeten uiterlijk om 17.00 uur hun antwoordformulier binnenbrengen.
Om 17.30 uur volgt tijdens het aperitief de prijsuitreiking en vanaf 18.00 uur kan iedereen dan genieten van een lekkere BBQ die wordt klaargemaakt door traiteur BVBA Decraemer “Jeroen Traiteur” uit Zedelgem.

Op het menu staan:
Aperitief: Cava of fruitsap
BBQ met 1 papillot met verse zalm en prei, 1 BBQ worst, 1 kalkoenbrochette en 1 pepersteak, vergezeld van een groentenbuffet, aardappelsla, rijstsla, mayonaise, cocktailsaus, brood en boter.
Koffie of thee

De deelnameprijs per persoon, (inclusief BBQ, aperitief vóór de BBQ en koffie nadien) werd vastgelegd op:

  • €35 voor leden, hun partners, kinderen en kleinkinderen
  • €40 voor niet leden
  • €15 voor kinderen onder de 12 jaar

Dranken vóór het aperitief, tijdens en na de BBQ zijn niet inbegrepen en zijn verkrijgbaar aan democratische prijzen.
Inschrijving via mail op marsenmercurius.brwv@gmail.com of telefonisch bij Ben Engelen op 0473/91.15.18.
Deelname in de kosten vóór 12 augustus over te schrijven op rekening BE49 2800 4089 8671 van Mars & Mercurius Brugge met vermelding “BBQ ….x leden, ….x niet leden, ….x kinderen”.
Betaling geldt als inschrijving.
Personen die enkel deelnemen aan de BBQ dienen dit te melden bij inschrijving.

Wij hopen u, uw partner, kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden te mogen ontmoeten op deze gezellige familie-uitstap. Het mooie weer is zoals elk jaar aangevraagd!

Ben Engelen                                      Jan De Vos
Secretaris                                           Voorzitter

Dit bericht werd geplaatst in eten. Bookmark de permalink .