Conferentie havenkapitein Kim Pettens | 21/01/14

Wij hebben het genoegen u en uw partner uit te nodigen tot de conferentie Maritieme beveiliging – last of opportuniteit?’ door havenkapitein Kim Pettens op 21 januari 2014 om 19.45 uur in het Grootseminarie,  Potterierei 72 te Brugge.De eerste activiteit van het nieuwe jaar bestaat uit een conferentie met betrekking tot de beveiliging van de havens.
Mevrouw Kim Pettens (Kapitein ter Lange Omvaart) is sinds september 2002 havenkapitein en Port Security Officer van de haven van Zeebrugge.
Met meer dan tien jaar ervaring als Security Officer is zij zeker de persoon die met kennis van zaken de problematiek van de beveiliging van de havens zal behandelen.
De maritieme beveiliging beoogt het verbeteren van de beveiliging van de internationale handel en van de voor verkeer gebruikte schepen en bijhorende havenfaciliteiten tegen het gevaar van opzettelijke ongeoorloofde acties. Ze omvat maatregelen ter bescherming tegen veiligheidsincidenten en vernietigende effecten tegen personen, infrastructuur en uitrusting in de havens.

Na de causerie, vragen en antwoorden wordt ter gelegenheid van het nieuwe jaar een drankje aangeboden. We hopen u zeer talrijk te mogen begroeten op deze zeer interessante lezing.

André Billiet                                                              François Crepain
Secretaris                                                                   Voorzitter

Dit bericht werd geplaatst in voordrachten. Bookmark de permalink .