Academische zitting dhr. Jonathan Holslag + lunch | 14/12/13

Wij hebben de eer u en uw partner uit te nodigen op onze jaarlijkse academische zitting met als gastspreker de heer Jonathan Holslag op zaterdag 14 december 2013 in het Provinciaal Hof, Markt 3 te Brugge. Aansluitend op de academische zitting wordt de aanwezigen een receptie aangeboden.

Programma

 • 10.30 uur: aankomst genodigden in de ontvangsthall van het Provinciaal Hof
 • 11.00 uur: verwelkoming door en toespraak van de heer François Crepain Ir., voorzitter
 • 11.15 uur: academische zitting: ‘China op militaire ramkoers?’ Lezing door de heer Jonathan Holslag, professor Internationale Politiek aan de Vrije Universiteit Brussel. De hele wereld is onder de indruk van de Chinese economische groei. Die is spectaculair, maar tegelijk onzeker. Maar China investeert niet alleen in zijn economie, maar ook in zijn militaire macht om zijn handelsbelangen overal te verdedigen!
 • 12.30 uur: dankwoord en receptie
 • 13.30 uur: lunch in het Provinciaal Hof

Het menu

 • feestelijke toast
 • bouillabaisse
 • eendengebraad, charlottesaus, groentekrans en gratintorentje
 • hazelnoottaartje met stracciatella-ijs
 • koffie
 • aangepaste wijnen en water

De deelnameprijs voor de lunch bedraagt € 54, te storten op rekeningnummer 280-0408986-71 (BE49 2800 4089 8671) van Mars en Mercurius Brugge/West-Vlaanderen met de vermelding “… X 54 euro – academische zitting”. Gelieve de ingevulde antwoordkaart terug te sturen en het bedrag te storten vóór 4 december 2013

André Billiet                                                              François Crepain Secretaris                                                                   Voorzitter

Dit bericht werd geplaatst in eten, voordrachten. Bookmark de permalink .