Jaarlijkse algemene vergadering + lunch | 16/02/13

Hierbij nodigen wij jullie uit tot de jaarlijkse algemene vergadering die doorgaat op zaterdag 16 februari 2013 om 10.30 uur in de vergaderzaal van het restaurant ‘Zandwegemolen’, Oude Oostendse Steenweg 91-93 te 8000 Brugge. Verwelkoming vanaf 10.00 uur

Agenda van de statutaire vergadering:

 1. Inleiding van de voorzitter – voorstelling van de nieuwe leden (2012)
 2. Verslag van de secretaris
 3. Financieel verslag over de boekhouding 2012 door de penningmeester
 4. Verslag van de rekeningcontroleurs (boekhouding 2012)
 5. Kwijting van de penningmeesters voor de boekhouding 2012
 6. Kwijting van het bestuur voor het boekjaar 2012
 7. Goedkeuring van de begroting voor het boekjaar 2013
 8. Aanduiding van twee rekeningcontroleurs voor het boekjaar 2013.
 9. Verkiezing nieuwe bestuursleden- tweede vertegenwoordiger in de nationale raad
 10. Mededelingen van de voorzitter – voorstelling activiteiten 2013
 11. Vragen en voorstellen van de leden. – Varia: ereleden (R.I.O. art. 14)

Leden die eventueel vragen of voorstellen tijdens de vergadering wensen behandeld te zien, worden verzocht deze zo vlug mogelijk aan de secretaris te melden die ze aan de voorzitter zal overmaken.
De partners van de leden en de sympathisanten zijn eveneens welkom. Voor hen is een koffieuurtje voorzien terwijl de leden hard werken!
Na de vergadering is het mogelijk deel te nemen aan de nieuwjaarsreceptie en de nieuwjaarslunch gevolgd door een paar uurtjes muziek met een dansje. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Jean Vandevoorde.

Aperitief – receptie: schuimwijn met hapjes zoals een glaasje met grijze gepelde garnalen, lepelhapje met pastei van de chef, segrijnslakjes in kruidenboter, kippenboutjes, kaasblokjes (meerdere rondgangen).

Het menu

 • Op het vel gebakken filet van witte heek rustend op bladspinazie, peultjes, zwammen en andoornknolletjes vergezeld van een luchtige mousselinesaus
 • Opgevulde parelhoenfilet met boleten, rozijntjes en kastanjepuree vergezeld van zijn voorjaarsgarnituur en mini-aardappeltjes (met 2de rondgang)
 • Nagerechtenbord (chocoladeschuim, crème brûlée, gebak)
  Koffie samen met dessert geserveerd
 • Witte en rode wijn en water (tot aan de koffie)

De prijs deelname aperitief-receptie bedraagt € 14 per persoon
De all-in prijs voor diegenen die deelnemen aan de aperitief-receptie én de maaltijd bedraagt € 56 per persoon (aperitief, hapjes, menu, passende wijnen, water en koffie). Dranken na de koffie worden individueel aangerekend.
Gelieve de verschuldigde som ( = € 14 x aantal personen of = € 56 x aantal personen) over te maken op rekeningnummer 280-0408986-71 (BE49 2800 4089 8671) van Mars en Mercurius Brugge/West-Vlaanderen met de vermelding “algemene vergadering” vóór 10 februari 2013.
Hopelijk mogen wij jullie, zoals tijdens de voorgaande uitgaven, talrijk begroeten.

André Billiet                                                              François Crepain Secretaris                                                                   Voorzitter

Dit bericht werd geplaatst in eten, vergadering. Bookmark de permalink .