Bezoek TE Connectivity (Tyco) | 27/03/13

Wij hebben het genoegen u uit te nodigen tot een bezoek aan TE Connectivity op woensdag 27 maart 2013 om 13.50 uur.TE Connectivity is met een omzet van $ 13 miljard wereldleider in de wereld van de elektronische verbindingen. De TE Connectivity vestiging in Oostkamp (ook gekend onder de naam Tyco) is een belangrijke speler op de markt van elektronische componenten voor de auto-industrie. De vestiging ontwikkelt en produceert elektronische componenten voor verschillende autotoebehoren zoals ABS-remsystemen, elektrisch gestuurde functies alsook motormanagement. Essentiële onderdelen dus die onze auto’s veiliger, comfortabeler, zuiniger en minder vervuilend maken.
De uitdagingen voor de komende jaren ligt in het uitbouwen en verstevigen van de kerncompetenties, namelijk de inductieve systemen voor o.a. aansturen van remsystemen voor voertuigen. Daarnaast is het ook belangrijk dat nieuwe toepassingen in de automobielwereld zich aanbieden, niet in het minst door de snelle uitbreiding van hybride voertuigen.

Programma

  • 13.50 uur: verzameling bezoekersparking (Siemenslaan 14 te
    8020 Oostkamp)
  • 14.00 uur: verwelkoming en bedrijfsvoorstelling door Eric Verhelst (CEO)
  • 15.00 uur: rondleiding in het bedrijf
  • 16.30 uur: einde bezoek

Het aantal bezoekers is om praktische redenen beperkt tot maximum 20, bijgevolg only members, de partners kunnen ons deze maal niet vergezellen.

Gelieve uw aanwezigheid zo vlug mogelijk en ten stelligste vóór 18 maart te melden aan de secretaris (050/339362 of e-mail andreas.billiet@skynet.be). De orde van aanmelden is de bepalende factor.

We hopen u te mogen ontmoeten ter gelegenheid van dit bedrijfsbezoek.

Andreas Billiet                                                          François Crepain
Secretaris                                                                   Voorzitter

Dit bericht werd geplaatst in bezoeken. Bookmark de permalink .