Academische zitting dhr. Steven Vanackere + lunch | 8/12/12

Wij hebben de eer u en uw partner uit te nodigen op onze jaarlijkse academische zitting met als gastspreker de heer Steven Vanackere, vice-eerste minister, minister van financiën en duurzame ontwikkeling op zaterdag 8 december 2012 in het Provinciaal Hof, Markt 3 te Brugge. Aansluitend op de academische zitting wordt, ter gelegenheid van het afsluiten van het zilveren jubileumjaar van de afdeling Brugge/West-Vlaanderen, de aanwezigen een receptie aangeboden.

Programma

  • 10.30 uur: aankomst genodigden in de ontvangsthall van het Provinciaal Hof
  • 11.00 uur: verwelkoming door en toespraak van de heer François Crepain Ir., voorzitter
  • 11.15 uur: academische zitting: ‘Ons land en Europa op een scharnierpunt.’ De heer Steven Vanackere, vice-eerste minister, minister van financiën en duurzame ontwikkeling, geeft zijn mening en inzicht over de doelstellingen en mogelijke oplossingen voor de huidige economische en financiële problemen. Kunnen ze tot een keerpunt leiden?
  • 12.30 uur: dankwoord en receptie
  • 13.30 uur: lunch in het Provinciaal Hof

Het menu

  • feestelijke toast
  • gemarineerde tonijn en brunoise van groenten
  • hertenkalffilet met grand veneur, witloofjasje, groene kool met spek verfijnd
  • nagerechtenbord en mokka
  • aangepaste wijnen en waters

De deelnameprijs voor de lunch bedraagt € 50, te storten op rekeningnummer 280-0408986-71 (BE49 2800 4089 8671) van Mars en Mercurius Brugge/West-Vlaanderen met de vermelding “… X 50 euro – academische zitting”.
Gelieve de ingevulde antwoordkaart terug te sturen en het bedrag te storten vóór 30 november 2012

André Billiet                                                              François Crepain
Secretaris                                                                   Voorzitter

Dit bericht werd geplaatst in eten, vergadering, voordrachten. Bookmark de permalink .