Bezoek Bombardier Transportation nv | 22/11/12

Wij hebben het genoegen u uit te nodigen tot een bezoek aan Bombardier Transportation nv op donderdag 22 november 2012 om 13.55 uur.

Alle Bruggelingen kennen zeker nog de vestiging ‘La Brugeoise’ met haar monumentale ingangspoort langs de ‘Steenbrugse wandeling’ waar destijds een welvarend spoorwegvoertuigenbedrijf met eigen staalgieterij gevestigd was. Die tijden zijn vervlogen, treinen met tenders en wagons zijn er niet meer, de staalgieterij is ook al lang weg (alleen de elektrische centrale is er nog als archeologische souvenir van de grote energiebron die de nodige energie moest opwekken om die gieterij te doen werken). Maar de ‘spoorwegknow-how’ is, weliswaar in een meer modern kleedje, in Brugge gebleven.
Dit zal het voorwerp zijn van dit bedrijfsbezoek.
Wij verwachten jullie in de Vaartdijkstraat nummer 5 te 8200 Brugge Sint-Michiels.

Programma

  • 13.55 uur: ontvangst door de heer Roland Deduytsche, Director Site Strategic Projects
  • 14.00 uur: inleiding en korte bedrijfsvoorstelling over Bombardier
  • 14.15 uur: rondleiding in het bedrijf
  • 16 uur: einde bezoek

Op uitdrukkelijke vraag van de directie van het bedrijf zal de groep beperkt zijn tot 20 bezoekers. Bijgevolg kunnen onze partners ons deze maal niet vergezellen.

Gelieve uw aanwezigheid zo vlug mogelijk en zeker vóór 03 november te melden aan de secretaris (tel. 050 33 93 62 of e-mail andreas.billiet@skynet.be).
De orde van aanmelden is de bepalende factor.
Wij hopen op het begrip van de partners te mogen rekenen en zien uit naar uw
aanwezigheid op dit uitzonderlijke bedrijfsbezoek.

Zeer belangrijke opmerking: het bedrijf is niet bereikbaar vanaf de ring, maar wel vanaf de brug van Steenbrugge op het einde van de Baron Ruzettelaan, over de brug. Vervolgens onmiddellijk rechts langs de vaart rijden richting Brugge maar met de vaart aan uw rechterzijde, of ook vanuit Ten Briele.

Andreas Billiet                                                          François Crepain
Secretaris                                                                   Voorzitter

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in bezoeken. Bookmark de permalink .