Bezoek Case New Holland | 07/02/12

Wij hebben het genoegen u uit te nodigen tot een bedrijfsbezoek aan Case New Holland op dinsdag 7 februari 2012 in de Léon Claeysstraat 3a te 8210 Zedelgem.CNH is een wereldleider in het produceren van tractoren, maaidorsers en balenpersen. De vestiging in Zedelgem is het competentiecentrum voor oogstmachines; de producten worden er permanent ontwikkeld en verbeterd. Van de Belgische productie is 98% bestemd voor de export en worden de landbouwmachines in meer dan 45 landen wereldwijd verkocht.

Programma

  • 13.45 uur: samenkomst op de parking van het bedrijf
  • 14.00 uur: ontvangst met kopje koffie
  • 14.15 uur: rondleiding in het bedrijf
  • 16.15 uur: nabespreking bij een drankje
  • 17.00 uur: afsluiting

Het aantal deelnemers is strikt beperkt tot 30, dus kunnen we dit bezoek alleen aan de leden aanbieden en vragen we begrip bij de partners daarvoor.

De firma heeft met aandrang gevraagd voorafgaandelijk aan het bezoek een naamlijst van de deelnemers te hebben. Dus vragen we aan diegenen die willen deelnemen hun deelname vóór 1 februari aan de secretaris te melden (via telefoon of e-mail).

André Billiet                                                               François Crepain
Secretaris                                                                   Voorzitter

P.S.: parkeren is mogelijk op de werknemersparking van het bedrijf.

Dit bericht werd geplaatst in bezoeken. Bookmark de permalink .