Voordracht dhr. Vincent Reuter + diner | 26/01/12

Het business netwerk ‘EconoMeet’ van De Koninklijke kring Mars en Mercurius vzw heeft de eer en het genoegen u uit te nodigen tot een lezing door de heer Vincent Reuter met als onderwerp ‘Ondernemen in Wallonië; hoe en waarom?’ op donderdag 26 januari 2012 om 18.30 uur in de salons van de Prins Albert Club te Brussel. Wij ontvangen als gastspreker de heer Vincent Reuter, afgevaardigd bestuurder van de ‘Union Wallonne des Entreprises (UWE)’.
Na zijn rechtenstudies aan de universiteit van Luik gaat Vincent Reuter in 1980 aan de slag bij een dochter van de Generale Maatschappij van België: de firma Carbochimique, waarvan de belangrijkste exploitatiezetel gevestigd is in Tertre, vlakbij Bergen.
Deze onderneming was onder meer actief in het domein van de meststoffen, maar bezat ook dochterbedrijven met activiteiten op het gebied van mangaan (autoremmen …).
In 1987 verkoopt de Generale Maatschappij van België haar meststoffenactiviteit aan de Finse onderneming Kemira die actief is in België en het noorden van Europa, Engeland, Denemarken en Finland.
In 2002 wordt Vincent Reuter gedelegeerd bestuurder van de UWE.

Ontvangst vanaf 18.30 uur. De lezing vangt aan om 19 uur stipt.

Zoals gebruikelijk zal deze voordracht gevolgd worden door een receptie en een walking dinner waarbij een ruime gelegenheid geboden wordt voor networking.

Gelegenheidsadres: Prins Albert Club, Karmelietenstraat, 20 te 1000 Brussel.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen vóór 20 januari door het terugsturen van de ingevulde antwoordkaart en door betaling van € 40 per persoon op rekening 210-0451298-09 van de Koninklijke kring Mars en Mercurius.

Dit bericht werd geplaatst in economeet, eten, voordrachten. Bookmark de permalink .