Eindejaarsfeestmaal | 10/12/22

De voorzitter en de leden van het bestuursorgaan nodigen u en uw partner uit op een eindejaarsfeestmaal op zaterdag 10 december 2022 om 11.30 uur in Salons Denotter, Torhoutsesteenweg 76 te Zedelgem.

Met dit festijn willen we ons werkjaar feestelijk afsluiten. We doen dit traditioneel met een academische zitting, maar om organisatorische redenen kiezen we dit jaar voor een meer ontspannen formule, waar gezellig samen met andere leden voorop staat.

Menu

  • Receptie met cava Mistinguett brut, witte en rosé wijn en fruitsap vergezeld van 3 culinaire hapjes en feestelijk soepje
  • Zeebaarsfilet met sausje van jonge bladspinazie en shiitake met pastinaakcrème
  • Diamanthaas (runderhaas) met Pomerol sausje, tajine van wintergroentjes en aardappelpartjes
  • Bonbon van caramel zalf met butterschotch en crumblespeculaas
  • Koffie en thee met versnaperingen

Tijdens de maaltijd worden witte en rode wijn, reguliere bieren en frisdranken geserveerd.
Plat en bruisend water naar believen.

Gelieve uw deelname vóór 30 november 2022 te melden via mail op marsenmercurius.brwv@gmail.com of telefonisch aan secretaris Ben Engelen op 0473 91 15 18.
Kostprijs 65 Euro per persoon, zowel voor leden als voor partner. In dit bedrag is een financiële tussenkomst door Mars & Mercurius Brugge/West-Vlaanderen verrekend. Vooraf te storten op rekening BE49 2800 4089 8671 van Mars & Mercurius Brugge met vermelding “Eindejaarsfeestmaal”.

Aan deelnemers die een speciaal dieet moeten volgen wordt gevraagd dit bij inschrijving te vermelden.

Bij annulatie na 1 december kan de maaltijdkost niet meer terugbetaald worden.
Kledij: stadskledij

Wij hopen van harte u en uw partner te mogen verwelkomen op deze laatste activiteit van het jaar en hopen zo samen met u allen ons werkjaar in ontspannen en vriendschappelijke sfeer te kunnen afsluiten.

Ben Engelen                                      Jan De Vos
Secretaris                                           Voorzitter

Tijdens de activiteit zullen foto’s gemaakt worden voor de publicatie in ons tijdschrift, op Facebook en/of onze website.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in eten. Bookmark de permalink .