Berezina Night + diner | 07/10/22

De voorzitter en de leden van het bestuursorgaan nodigen u en uw partner uit op “Berezina Night” op vrijdag 7 oktober 2022 om 19.00 uur in de Cultuurfabriek, Stationsstraat 22 te Sijsele.

Avondvullend programma met historische voordracht en aansluitend wandelbuffet.

Met deze thematische avond willen we – in de lijn van onze “Trafalgar Night”, “Waterloo Night” en “Tsaritsin Night” – de traditie van een jaarlijkse ontmoetingsavond opnieuw opnemen.

Programma

  • 18.30 uur: deuren open
  • 19.00 uur: verwelkoming en inleiding
  • 19.10 uur: voordracht over de ondergang van het Grande Armée van Napoleon I aan de Berezina rivier in 1812
  • 20.45 uur: aperitief en wandelbuffet in de foyer

Menu wandelbuffet
Uitgebreid koud buffet: Griekse pastasalade en fregolasalade met burratamozzarella en tomaatjes, rundscarpaccio, carpaccio van gerookte zalm, carpaccio van kalkoen, tomaat garnaal en eitje met krab, boerenham met meloen, rosbief en varkensgebraad, ham aspergerolletje dit allemaal vergezeld van broccolirauwkost en gewone rauwkostsalade.
Aperitief alsook wijn en dranken tijdens het buffet inbegrepen.

Inschrijving
Gelieve uw deelname vóór 30 september 2022 te melden via mail op marsenmercurius.brwv@gmail.com of telefonisch aan secretaris Ben Engelen op 0473 91 15 18.
Kostprijs totaalformule 55 euro per persoon. Voor deelname enkel aan de voordracht 10 Euro per persoon.
Vooraf over te schrijven op rekening BE49 2800 4089 8671 van Mars & Mercurius Brugge met vermelding “Berezina Night” en aantal deelnemers. Uw betaling geldt als definitieve inschrijving. Annulatie kan na 4 oktober niet meer aanvaard worden.
Kledij: stadskledij.
Wij hopen van harte u en uw partner te mogen verwelkomen op deze feestelijke avond.

Ben Engelen                                      Jan De Vos
Secretaris                                           Voorzitter

Tijdens de activiteit kunnen foto’s gemaakt worden voor de publicatie in ons tijdschrift, op Facebook en/of onze website.

Dit bericht werd geplaatst in eten, voordrachten. Bookmark de permalink .