Uitgesteld (COVID-19) naar 30/04/22 – Academische zitting Admiraal Michel Hofman, Chef Defensie + lunch | 04/12/21

De voorzitter en de leden van het bestuur nodigen u met genoegen uit op hun jaarlijkse academische zitting in het hotel Van der Valk, Kapellestraat 146 te 8020 Oostkamp op zaterdag 4 december 2021.
Admiraal Michel Hofman, Chef Defensie geeft een lezing met als titel ‘defensie in beweging: uitdagingen en opportuniteiten van de transformatie’.

Programma

  • 10.00 uur: koffieontvangst in zaal Lavendel (deuren open vanaf 09.45 uur)
  • 10.30 uur: academische zitting in zaal Rozemarijn – verwelkoming door Kapitein-ter-zee bd Jan De Vos, voorzitter.
    Lezing door Admiraal Michel Hofman, Chef Defensie; ‘defensie in beweging: uitdagingen en opportuniteiten van de transformatie’.
    Defensie is in volle verandering. De transformatie die onze organisatie momenteel doormaakt en ook de komende jaren zal doormaken, vormt een permanente uitdaging: een zoektocht naar het evenwicht tussen het vermogen om operaties uit te voeren (onze reden van bestaan), de noodzaak om duurzaam onze staat van paraatheid te verzekeren, de geleidelijke ontwikkeling en invoering van nieuwe capaciteiten en toepassingen en de ‘herkapitalisatie’ van ons kostbaarste ‘bezit’, ons personeel.
  • 12.15 uur: receptie in zaal Lavendel
  • 13.30 uur: brunchbuffet in het restaurant Van der Valk

Inschrijven is verplicht door de inschrijvingskaart terug te zenden of via e-mail naar marsenmercius.brwv@gmail.com vóór 15/11/2021.
Aan de koffieontvangst, academische lezing met aansluitend de receptie kan deelgenomen worden mits inschrijving en betaling van € 21 per persoon.
Voor het volledige programma (met buffet) bedraagt de deelnameprijs € 72 per persoon.
Betaling gebeurt door overschrijving op rekeningnummer BE49 2800 4089 8671 van M&M Brugge/WVL vóór 15/11/2021.
Kledij: stadskledij.

We verwachten u stellig op zaterdag 4 december 2021.

Mondmasker en Covid Safe Ticket (Coronapas) meebrengen aub.

Ben Engelen                                      Jan De Vos
Secretaris                                           Voorzitter

Tijdens de activiteit zullen foto’s gemaakt worden voor de publicatie in ons tijdschrift, op Facebook en onze website.

Dit bericht werd geplaatst in eten, voordrachten. Bookmark de permalink .