Academische zitting Prof Dr. Sven Biscop + lunch | 02/12/17

Naar jaarlijkse traditie sluiten we op 2 december eerstkomend ons werkjaar af met een academische zitting in het Provinciaal Hof op de Markt in Brugge. De uitnodiging hiervoor vindt u als bijlage.
Spreker dit jaar is Prof Dr. Sven Biscop, die onder de titel “een Europese defensie: het begint serieus te worden” een lezing zal verzorgen over het Europese veiligheidsvraagstuk.
Een echte Europese Defensie? Onder impuls van de Brexit en Trump lijkt het er nu toch eindelijk van te komen. Misschien niet met alle EU-lidstaten tegelijk, maar alvast in een kopgroep. Wat betekent dat voor Europa, de NAVO en België?
Onze spreker is directeur van het programma “Europa in de wereld” aan het Egmont Koninklijk Instituut voor Internationale Betrekkingen in Brussel en professor aan het Ghent Institute for International Studies, Universiteit Gent.

Gewoontegetrouw bieden we na de zitting een receptie aan. Aansluitend kan deelgenomen worden aan een lunch, mits voorafgaandelijke inschrijving en betaling van € 65 per persoon door overschrijving op rekening nummer BE49 2800 4089 8671 van M&M Brugge/WVL.
Gelieve de ingevulde antwoordkaart terug te  sturen en het bedrag te storten vóór 24 november 2017
Graag vermelden we nog dat de geluidsversterking net als vorig jaar zal verzorgd worden door een professionele partner.

We stellen u graag volgend menu voor

  • kabeljauw met krokante kruidenkorst | preipuree en beurre blanc
  • kalfs dunne lende met aangepaste wintergarnituur | wortelpuree
  • ijsgekoelde sabayon met winterfruit
  • koffie of thee met miniversnaperingen
  • aangepaste wijnen en water

Dit jaar vieren we ons dertigjarig bestaan. Een feestelijke gelegenheid dus om elkaar en een aantal genodigden te ontmoeten en in een gezellige sfeer kennis te maken of van gedachten te wisselen.
We verwachten u dus stellig op zaterdag 2 december 2017.

André Billiet                                      Jan De Vos
Secretaris                                           Voorzitter

Dit bericht werd geplaatst in eten, voordrachten. Bookmark de permalink .