Familiedag + BBQ te Oostende | 27/08/17

De voorzitter en de leden van de Raad van Bestuur hebben het genoegen u en uw partner, uw kinderen en kleinkinderen en vrienden uit te nodigen op onze jaarlijkse familiedag met BBQ op zondag 27 augustus 2017. We starten tussen 14.30 uur en 16.00 uur in de Marineclub – Kazerne Bootsman Jonsen, 3de en 23ste Linieregimentsplein te Oostende.
Vanaf 14.30 uur is er mogelijkheid om te starten met de wandelzoektocht van 5 km. Wandelaars moeten ten laatste tegen 17.00 uur hun antwoordformulier binnenbrengen. Om 17.30 uur wordt tijdens het aperitief overgegaan tot de proclamatie van de winnaars. Rond 18.00 uur kan iedereen genieten van een lekkere BBQ klaargemaakt door traiteur Giovanni Denolf uit Bredene.
Op het menu staan: aperitief: cava, BBQ met zalm in papillot, worst, kippenbout, lamskotelet met uitgebreide groentebar (salademix, tomaatjes, geraspte wortelen, komkommersalade, rodebietensalade, pastasalade, aardappelsalade, bloemkool-brocolisalade en broodjes) en koffie.

De deelnameprijs per persoon, (inclusief BBQ, aperitief vóór de BBQ en koffie nadien) werd vastgelegd op:

  • €38 voor leden, hun partners, kinderen en kleinkinderen
  • €43 voor niet leden
  • €15 voor kinderen onder de 12 jaar

(dranken vóór het aperitief, tijdens de BBQ en na de maaltijd niet inbegrepen).

Over te schrijven op rekening BE49 2800 4089 8671 van Mars & Mercurius Brugge met vermelding – BBQ ….x leden, ….x niet leden, ….x kinderen vóór 15 augustus. Betaling geldt als inschrijving.
Dranken tijdens en na de maaltijd te verkrijgen aan democratische prijzen.
Personen die enkel deelnemen aan de BBQ dienen dit te melden aan de secretaris André Billiet.
Wij hopen u, uw partner, kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden te mogen ontmoeten op deze gezellige familie-uitstap.
Het mooie weer is ook aangevraagd!

André Billiet                                      Jan De Vos
Secretaris                                           Voorzitter

Dit bericht werd geplaatst in eten. Bookmark de permalink .