Oproep Bijzondere Algemene Vergadering + lunch | 12/06/17

Gezien er tijdens de Algemene Vergadering van 25 maart 2017 geen 2/3 van het totaal stemgerechtigde leden aanwezig was voor de goedkeuring van de statuten en het reglement van inwendige orde (RIO) nodigen wij alle effectieve leden van vzw Mars & Mercurius Brugge West-Vlaanderen uit tot het bijwonen van een Bijzondere Algemene Vergadering op maandag 12 juni 2017 om 14.30 uur in het restaurant “de Valckenaere” Lisseweegs Vaartje, 1 -te 8380 Lissewege

Agenda:

  1. goedkeuring van de nieuwe statuten
  2. goedkeuring van het reglement van inwendige orde

Voor de partners en sympathisanten is een korte wandeling met gids in het centrum van Lissewege voorzien.

De leden die niet aanwezig kunnen zijn op deze vergadering kunnen zich laten vertegenwoordigen door een ander aanwezig effectief lid dat in een geldig volmachtformulier als volmachthouder is aangeduid.
Een effectief lid kan slechts houder zijn van één volmacht.

Namens de Raad van Bestuur.

André Billiet                                      Jan De Vos
Secretaris                                           Voorzitter

Dit bericht werd geplaatst in eten, vergadering. Bookmark de permalink .