Bedrijfsbezoek piano’s Maene | 23/11/16

De voorzitter en de leden van de Raad van Bestuur hebben het genoegen u en uw partner, vrienden en kennissen uit te nodigen voor een bedrijfsbezoek aan firma piano’s Maene.
Deze activiteit gaat door op woensdag 23 november 2016 van 17.40 tot 21.30 uur in de bedrijfsvestiging piano’s Maene, Industriestraat 42 te 8755 Ruislede (met GPS: Ommegangstraat 58 te Ruislede).Opgelet: wegens de werkzaamheden aan de afrit Aalter moet de omleiding Tielt-Ruiselede gevolgd worden. Zie https://wegenenverkeer.be/complexAalter

Programma:

  • 17.40 uur: verwelkoming met koffie
  • 18.00 uur: inleiding en rondleiding (toonzalen, auditorium, ateliers)
  • 20.15 uur: einde rondleiding
  • 20.20 uur: klankpresentatie (concert in auditorium) op historische instrumenten: klavecimbel, fortepiano’s, historische vleugelpiano’s Steinway & Sons
  • 20.50 uur: receptie: wijnen & frisdrank – belegde broodjes
  • 21.30 uur: einde – bezoekers krijgen een documentatiemapje mee

Deelname enkel voor leden en partners door storting van € 20 per persoon op rekening BE49 2800 4089 8671 van Mars & Mercurius Brugge met vermelding “bezoek Maene + naam deelnemers” vóór 8 november.
Storting geldt als inschrijving. Het aantal deelnemers is beperkt tot 60.
Niet leden kunnen deelnemen voor zover er nog vrije plaatsen zijn op 8 november. Deelnameprijs €25 per persoon.

We hopen u zeer talrijk te mogen begroeten op deze lezing en film over dit minder bekend, maar historisch bijzonder boeiend verhaal van een familie die over verschillende generaties een bescheiden instrumentenhandel uitbouwde tot een vooraanstaande wereldspeler in het domein van de bouw van muziekinstrumenten.

André Billiet                                      Jan De Vos
Secretaris                                           Voorzitter

Dit bericht werd geplaatst in bezoeken. Bookmark de permalink .