Bezoek Seafront met havenrondvaart + lunch | 3/06/14

Wij hebben het genoegen u en uw partner uit te nodigen op een bezoek aan Seafront met havenrondvaart te Zeebrugge op dinsdag 3 juni 2014.

  • 10.00 -10.30 uur: samenkomst aan café “De viertorre”, Vismijnstraat 14 te 8380 Zeebrugge, vlak aan de “Oude Vismijn”. Hier bevindt zich de zeer ruime parking van “Seafront”.
  • 10.30 uur: we verlaten de parking en op 20 meter stappen zijn we in Seafront voor een  geleid  bezoek van maximum anderhalf uur. Het wordt een ontdekkingstocht tot diep onder de zeespiegel. In de onderwatertunnel lopen we midden de rijke fauna en flora van de Noordzee. Om deze voormiddag te eindigen nemen we nog een kijkje in het lichtschip “West-Hinder” en de “Foxtrot” (onderzeeër).
  • 12.00 -14.30 uur belanden we in “Bistro Wittekerke” Rederskaai 38 te 8380 Zeebrugge  voor een “Noordzeeschotel” (gerookte zalm, tomaat garnaal, gerookte heilboteitjes met krab, koude aardappelen en brood). Drank naar keuze afzonderlijk te betalen.
  • 14.30 -16.00 uur: havenrondvaart. We bezoeken de aanmeerplaatsen van vrachtschepen, ferry’s, cruiseschepen en jachten, op nauwelijks enkele passen van elkaar. Onderweg varen we langs de Belgische Marinebasis, de gasterminal en de windturbines op de strekdam.
  • 16 uur: einde van het bezoek. Natuurlijk bestaat er nog de mogelijkheid om op deze mooie zomerdag, op een terrasje, samen met vrienden, nog gezellig een pintje te drinken.

Deelnameprijs (bezoek Seafront + lunch + havenrondvaart + gidsen): € 42 per persoon voor leden en partners, € 47 per persoon voor niet leden, te storten op BE49 2800 4089 8671 van Mars en Mercurius Brugge/West-Vlaanderen met vermelding “Seafront” vóór 24 mei 2014.

Alleen betaling geldt als inschrijving.

We hopen u zeer talrijk te mogen begroeten op deze zeer interessante activiteit.

Andreas Billiet                                                          François Crepain Secretaris                                                                   Voorzitter

Dit bericht werd geplaatst in bezoeken, eten. Bookmark de permalink .