EconoMeet: lezing door Dhr. Luc Coene + diner | 29/04/14

Het business netwerk ‘EconoMeet‘ van De Koninklijke kring Mars en Mercurius vzw heeft de eer en het genoegen u uit te nodigen tot een lezing door de heer Luc Coene, Minister van Staat en gouverneur van de Nationale Bank van België, met als onderwerp ‘de rol van de Nationale Bank van België, vandaag en morgen’ op dinsdag 29 april 2014 om 18.30 uur in de aula van VOKA, Koningsstraat 158 te 1000 Brussel.Luc Coene is geboren te Gent op 11 maart 1947 is Minister van Staat en gouverneur van de Nationale Bank van België sinds 1 april 2011. Hij was senator voor de VLD en kabinetchef van de federale premier Guy Verhofstadt en secretaris van de Ministerraad. Hij is licentiaat in de economische wetenschappen (RUG) en haalde een postgraduaat aan het Europacollege (Brugge). Hij richtte zich naar de monetaire wereld en was vanaf 1973 verbonden aan de Nationale Bank van België. Vanaf 2003 tot 2011 was hij vice-gouverneur en sinds april 2011 is hij gouverneur van de Nationale Bank van België.

Ontvangst vanaf 18.30 uur. De lezing vangt aan om 19 uur stipt.

Zoals gebruikelijk zal deze voordracht gevolgd worden door een receptie en een walking dinner waarbij een ruime gelegenheid geboden wordt voor networking.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen vóór 15 april door het terugsturen van de ingevulde antwoordkaart en door betaling van € 39 per persoon op rekening 210-0451298-09 van de Koninklijke kring Mars en Mercurius.

Dit bericht werd geplaatst in economeet, eten, extern, voordrachten. Bookmark de permalink .