Voordracht Dhr. Jean-Luc Cottyn + lunch | 1/04/14

Wij hebben het genoegen u en uw partner uit te nodigen tot de voordracht ‘mevrouw Justitia, … quo vadis?’ van Dhr. Jean-Luc Cottyn gevolgd door een lunch op dinsdag 1 april 2014 om 10 uur (opgepast nieuwe datum!) in de Marinebasis Zeebrugge, Graaf Jansdijk 1.
De hervorming van justitie, … heeft de olifant een muis gebaard?

Dit is de vraag waarop de heer Jean-Luc Cottyn, magistraat – advocaat-generaal bij het Hof van Beroep te Gent een antwoord zal geven. De spreker is behalve door zijn beroep, ook als gewezen voorzitter van de Hoge Raad van Justitie en als permanent lid van de Commissie voor Modernisering van de Rechterlijke Orde zeker de aangewezen persoon om met kennis van zaken deze materie te behandelen.

Ziehier het programma van deze activiteit: (zaal KAMINA)

  • 10.00 uur: voorstelling van de spreker
  • 10.05 uur: conferentie + vragen
  • 11.30 uur: aperitief (Wardroom)
  • 12.30 uur: lunch (uiensoep, mixed grill, gevulde aardappel met mengsalade, dessert, koffie, wijnen en water)

Deelnameprijs all in : € 24 per persoon te storten op BE49 2800 4089 8671 van Mars en Mercurius Brugge/West-Vlaanderen met vermelding “voordracht justitie + aantal personen + nummerplaat wagen” vóór 24 maart 2014.

Alleen betaling geldt als inschrijving.

Van 25 maart tot 10 april is de secretaris afwezig. Gelieve uw betaling voor deelname en de nummerplaat van het voertuig dat de kazerne binnen komt vóór 24 maart te willen doorgeven (050/33 93 62 of andreas.billiet@skynet.be).

We hopen u zeer talrijk te mogen begroeten op deze zeer interessante lezing.

Andreas Billiet                                                          François Crepain Secretaris                                                                   Voorzitter

Dit bericht werd geplaatst in eten, voordrachten. Bookmark de permalink .