Voordracht dhr. drs. Hans Ryckborst + lunch | 10/6/13

Wij hebben het genoegen u en uw partner uit te nodigen tot de voordracht ‘olie- en gasexploitatie in de zuidelijke Noordzee’ van geoloog drs. Hans Ryckborst, managing Director Van Dycke Energy Compagny (Netherland) gevolgd door een lunch op maandag 10 juni 2013 om 10 uur in de Marinebasis Zeebrugge, Graaf Jansdijk 1.De oliereserves zijn niet onuitputtelijk! Deze waarheid duikt regelmatig op als een waarschuwing voor het imminent gevaar om binnen een paar decennia de wagen met de klassieke verbrandingsmotor definitief op stal te moeten zetten. Zijn de oliereserves nu zo beperkt of zijn er nog zeer veel onontgonnen en niet aangesneden bronnen?
Dit is de problematiek die drs. Hans Ryckborst zal behandelen. De spreker is gediplomeerd geoloog van het Nederlandse Geologie en Mineralogie Instituut, heeft zijn doctoraat Geological Engineering behaald in 1967 en is nadien de wereld rondgereisd, achtereenvolgens als researcher, scientist, engineer, supervisor, consultant en managing director van diverse olie- en petroleummaatschappijen.
Ziehier het programma van deze activiteit: (zaal KAMINA)

  • 10.00 uur voorstelling van de spreker
  • 10.05 uur conferentie – gevolgd door een vragensessie
  • 11.30 uur aperitief (Wardroom)
  • 12.30 uur lunch (Zeebrugse visschotel; gevuld varkenshaasje met rosti’s, dragonsausje en seizoenslaatje; sabayon met ijs en vers fruit; koffie; wijn en water)

Deelnameprijs: € 35 per persoon voor leden en partner, € 40 voor niet-leden te storten op rekeningnummer 280-0408986-71 (BE49 2800 4089 8671) van Mars en Mercurius Brugge/West-Vlaanderen vóór 03 juni 2013 met vermelding ‘conferentie olie + aantal personen + nr. plaat voertuig’.
Alleen de betaling geldt als inschrijving.
Nummerplaat van het voertuig is noodzakelijk voor de toegang tot de Marinebasis.
We hopen u zeer talrijk te mogen begroeten op deze zeer interessante lezing en onovertroffen lunch.

Andreas Billiet                                                          François Crepain
Secretaris                                                                   Voorzitter

Dit bericht werd geplaatst in eten, voordrachten. Bookmark de permalink .