Bezoek Xella & Living Tomorrow + maaltijd | 20/09/11

Wij hebben het genoegen u en uw partner uit te nodigen op een bezoek aan de firma Xella in Burcht gevolgd door een geleid bezoek aan Living Tomorrow, het huis van de toekomst in Vilvoorde op dinsdag 20 september 2011. De firma Xella, bekend van haar uitgebreid gamma van cellenbetonblokken Ytong voor woningbouw en haar Hebel wand- en dakplaten in cellenbeton, bestaat sedert 1966 en maakt sedert januari 2003 deel uit van de internationaal gerenommeerde groep Xella Internationaal GmbH, producent van bouwmaterialen, waarvan de hoofdzetel zich in Duitsland bevindt.
Het bezoek aan de firma duurt 2 uur. Daarna begeven we ons naar een typisch streekrestaurant in Vilvoorde (specialiteit paardensteak). Vervolgens verplaatsen we ons om 15 uur voor een geleid bezoek aan het huis van de toekomst in Vilvoorde om te eindigen met een streekbiertje in een nabijgelegen afspanning. Hierbij het programma :

  • 08.00 uur: Vertrek met bus op de randparking Magdalenastraat Brugge Sint-Andries (*)
  • 09.30 uur: Verwelkoming Xella (Kruibekesteenweg te Burcht) met koffie en koeken en bezoek.
  • 11.30 uur: Vertrek restaurant in Vilvoorde
  • 15.00 uur: Geleid bezoek aan Living Tomorrow
  • 16.30 uur: Lokaal biertje in een afspanning
  • 17.30 uur: Vertrek bus
  • 19.00 uur: Aankomst te Brugge

Deelname: Het aantal plaatsen is beperkt tot 50 (dit is het aantal plaatsen in de bus).
De deelnameprijs bedraagt € 26 en dient gestort te worden vóór 01 september op rekening 280-0408986-71 van Mars en Mercurius Brugge/West-Vlaanderen met de mededeling ‘Xella’. Datum van betaling telt.

(*) Personen die wensen op te stappen in Zeebrugge (standplaats Albion Tours Hulststraat, 3 te Zeebrugge) om 07.30 uur moeten dit melden bij de voorzitter vóór 1 september.

André Billiet                                                               François Crepain
Secretaris                                                                   Voorzitter

Dit bericht werd geplaatst in bezoeken, eten. Bookmark de permalink .