Uitnodiging Buitengewone Algemene Vergadering | 09/11/23

Met het oog op een wijziging van de statuten van onze vereniging wordt u uitgenodigd om samen met uw partner aanwezig te zijn op een tweede buitengewone algemene vergadering, die zal doorgaan op donderdag 9 november 2023 om 11.30 uur in het “Wijkcentrum Xaverianen”, Xaverianenstraat 13/003 te 8200 Brugge (achter VIVES Hogeschool).

De vergadering gaat door in de polyvalente zaal B en er is een ruime gratis ondergrondse parking beschikbaar, waar een lift voorhanden is.
Partners kunnen tijdens de vergadering naar keuze terecht in het bijhorende café-bistrot voor een koffie en een babbel.

Deze tweede buitengewone algemene vergadering wordt samengeroepen gezien op de buitengewone algemene vergadering van 21 september het wettelijk vereiste quorum van aanwezigheid of vertegenwoordiging van 2/3 van de effectieve leden niet werd bereikt, waarbij de wet voorziet dat de tweede buitengewone algemene vergadering geldig kan beslissen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden.
Enkel effectieve leden die in orde zijn met de betaling van hun lidgeld hebben stemrecht. Effectieve leden die niet kunnen aanwezig zijn, kunnen gebruik maken van het volmachtformulier.

Na afloop van de vergadering kan omstreeks 12.30 uur een weeklunch genomen worden in het bijhorende café-bistrot “Tafel en Toog van Xaverius” https://www.tafelentoog.be/, mits hiervoor tegen uiterlijk 23 oktober 2023 in te schrijven via mail op marsenmercurius.brwv@gmail.com of telefonisch bij secretaris Ben Engelen op 0473 91 15 18, waarna een groepsreservatie zal gemaakt worden.
Een week voor de buitengewone algemene vergadering zijn de nieuwe weekmenu’s online beschikbaar en zullen alle ingeschreven leden via een bijkomende mail gevraagd worden vóór 4 november hun menukeuze mee te delen.
In bijlagen (die alle leden per e-mail ontvingen) vindt u:

  • De agenda van de tweede buitengewone algemene vergadering van 9 november 2023
  • De notulen van de buitengewone algemene vergadering van 21 september 2023.
  • Het ontwerp van gecoördineerde statuten.
  • Een liggingsplan van de Site Wijkcentrum Xaverianen

    We hopen u talrijk te mogen verwelkomen op deze algemene vergadering.

Ben Engelen                                      Jan De Vos
Secretaris                                           Voorzitter

Tijdens de activiteit kunnen foto’s gemaakt worden voor de publicatie in ons tijdschrift, op Facebook en/of onze website.

Dit bericht werd geplaatst in eten, vergadering. Bookmark de permalink .