Bezoek Europees Parlement + huis Europese geschiedenis | 21/06/23

Namens het Bestuursorgaan nodigen we u uit op de eendaagse uitstap naar Brussel met bezoek aan het Europees Parlement op woensdag 21 juni 2023

Programma

  • 08.30 uur: verzamelen in de lokettenzaal van het station in Brugge – Treintickets (seniorenticket of tienrittenkaart) worden vooraf globaal aangekocht en ter plaatse verdeeld.
  • 09.08 uur: vertrek per trein op spoor 5 bestemming Brussel-Zaventem (overstap in Brussel-Zuid met bestemming Brussel-Luxemburg)
  • 10.30 uur: aankomst in het Europees Parlement met verwelkoming door Europarlementslid Hilde Vautmans (Open VLD) – voorstelling Europees Parlement – rondgang in het parlementair halfrond – lunch aangeboden door Europees Parlement – einde bezoek.
  • 14.00 uur: bezoek aan het Huis van Europese geschiedenis (Belliardstraat op wandelafstand)

Open einde – terugreis naar Brugge.

Deelname in de kosten
Het bezoek aan het Europees Parlement, de lunch en het bezoek aan het Huis van de Europese geschiedenis worden kosteloos aangeboden. De prijs voor treintickets H/T 2 de klas (ofwel € 7,80 voor seniorentickets 65+ ofwel € 20 voor 2 ritten op tienrittenkaart) is bij vertrek te betalen.

Beperkt aantal deelnemers
Deelname is helaas beperkt tot 32 personen. Daarom wordt de activiteit in eerste orde voorbehouden voor leden en sympathisanten. Partners kunnen optioneel inschrijven en zullen naargelang de vrije plaatsen en in volgorde van inschrijving kunnen deelnemen.

Inschrijving
Deelnemerslijst met opgave van naam, voornaam, geboortedatum, nationaliteit, adres en e-mail van elke deelnemer moet minstens één maand vooraf overgemaakt worden aan het Europees Parlement. Daarom worden de inschrijvingen op uiterlijk 18 mei 2023 afgesloten, tenzij het maximum aantal deelnemers vroeger bereikt wordt.

Inschrijving bij secretaris Ben Engelen via e-mail marsenmercurius.brwv@gmail.com of telefonisch op 0473 91 15 18 met opgave van:
– Aantal deelnemers 1 of 2
– Naam, voornaam, geboortedatum, nationaliteit, adres en e-mail van elke deelnemer
– Gewenste treinticket(s): seniorenkaart of 2-ritten op tienrittenkaart
– Gebruik van eigen kosteloze treintickets melden aub.

Dit bezoek werd mogelijk gemaakt en wordt georganiseerd en begeleid door Filip en Anne-Marie Beernaert.
We hopen u te mogen ontmoeten op deze activiteit.

Ben Engelen                                      Jan De Vos
Secretaris                                           Voorzitter

Tijdens de activiteit kunnen foto’s gemaakt worden voor de publicatie in ons tijdschrift, op Facebook en/of onze website.

Dit bericht werd geplaatst in bezoeken, eten, extern. Bookmark de permalink .