Avondconferentie ‘(r)evolutie van robotica in de geneeskunde en de impact wereldwijd’ door Dr. Philippe Van Trappen + diner | 25/03/22

De voorzitter en de leden van het bestuursorgaan nodigen u met bijzonder genoegen uit op de avondconferentie met diner “(r)evolutie van robotica in de geneeskunde en de impact wereldwijd” door Dr. Philippe Van Trappen op 25 maart 2022 om 19 uur in hotel Van der Valk, Kapellestraat 146 in Oostkamp.

Dr Philippe Van Trappen is een internationaal erkend gynaecoloog/oncoloog. Hij behaalde zijn diploma gynaecologie en verloskunde aan de Universiteit van Gent in 1997 en na zijn specialisatie volgde hij gedurende drie jaar een fellowship in gynaecologische oncologie in de internationaal gereputeerde ziekenhuizen St. Bartholomew’s en Royal Marsden Hospital te Londen. Hij is Member of the Royal College of Obstetricians and Gynaecologists (Londen) en hij doctoreerde aan de University of Londen, waar hij een PhD-doctoraatstitel in de gynaecologische oncologie behaalde, waarna hij benoemd werd als senior lecturer in het St. Bartholomew’s Hospital, Londen. Tussen 2006 en 2010 was hij tevens werkzaam als hoogleraar gynaecologie/oncologie in het Universitair Ziekenhuis van Maastricht en nadien in het Karolinska University Hospital te Stockholm.
Sinds eind mei 2010 is hij werkzaam in de dienst gynaecologie/verloskunde van het A.Z. Sint-Jan Brugge-Oostende AV en bouwt hij de gynaecologie en gynaecologische oncologie verder multidisciplinair uit. In 2012 wordt hij aangesteld als diensthoofd gynaecologie en gynaecologische oncologie.
Het departement gynaecologie-verloskunde-fertiliteit rolde vanaf 2012 op campus Sint-Jan een robotchirurgieprogramma uit en is daardoor uitgegroeid tot één van de referentiecentra voor robotchirurgie binnen de gynaecologie en gynaecologische oncologie in Europa. Vanaf februari 2016 worden er ook ‘Master Case Observations’ georganiseerd, een opleiding om onder meer buitenlandse gynaecologen bij te scholen in robotchirurgie.

Deze avondconferentie gaat door op vrijdag 25 maart 2022 om 19.00 uur (deuren open 18.30 uur) in
Hotel Van der Valk, Kapellestraat 146 in Oostkamp (afrit E40). Er is ruime gratis parking op het hoteldomein.
Na de lezing volgt een driegangendiner

menu

  • Seizoenssoep
  • Varkenshaasje met archiducsaus, seizoensgroenten en aardappelkroketten
  • Kaasschotel
  • Rode en witte wijn, tapbieren, waters en koffie inbegrepen

    Specifieke wensen (vegetarisch, diabetes, allergieën) kunnen bij inschrijving aangegeven worden.

Inschrijven via mail marsenmercurius.brwv@gmail.com of telefoon 0473 91 15 18 bij onze secretaris Ben Engelen tegen uiterlijk 20 maart 2022. Deelname in de kosten voor het diner € 45 per persoon, te betalen door overschrijving op rekening BE49 2800 4089 8671 van Mars & Mercurius Brugge/W.VL.

We hopen jullie allen te mogen verwelkomen op deze ongetwijfeld leerzame en aangename avond.

Ben Engelen                                      Jan De Vos
Secretaris                                           Voorzitter

Tijdens de activiteit zullen foto’s gemaakt worden voor de publicatie in ons tijdschrift, op Facebook en/of onze website.

Dit bericht werd geplaatst in eten, voordrachten. Bookmark de permalink .