Trafalgar Night + diner | 02/10/17

De voorzitter en de leden van de Raad van Bestuur van Mars & Mercurius Brugge/West-Vlaanderen vzw hebben het genoegen u en uw partner uit te nodigen op “Trafalgar Night” op maandag 2 oktober 2017 om 19.00 uur in de Cultuurfabriek, Stationsstraat 22 te Sijsele.
Avondvullend programma met historische voordracht en aansluitend wandelbuffet.

Deze feestelijke avond vormt een aanloop naar de viering van het dertigjarig bestaan van Mars & Mercurius Brugge/West-Vlaanderen. Bij die gelegenheid nodigen we ook de leden uit van andere verenigingen binnen de provincie die gelijklopende doelstellingen nastreven. Hiermee willen we een aanzet geven tot een traditie van jaarlijkse ontmoeting, om zo tot een socio-professioneel netwerk te komen binnen onze provincie.

Programma:

  • 18.30 uur: deuren open
  • 19.00 uur: verwelkoming en inleiding
  • 19.15 uur: voordracht over de Slag bij Trafalgar door Kapitein-ter-zee bd John Saussez, maritiem historicus
  • 20.15 uur: aperitief en wandelbuffet in de foyer

Menu wandelbuffet:
Uitgebreid koud luxebuffet: sappig varkensgebraad, tomaat met tonijnsalade, hesp met asperges, Italiaanse ham met cavaillon, scampi’s, rosbief van mals rund, gebakken kippenbout, eitje met krab, gerookte zalm, aangevuld met een gevarieerd assortiment van charcuterie en gerookte vis, sauzen, groenten, aardappelen, fruit en pastasalade.
Aperitief alsook wijn en dranken tijdens het buffet inbegrepen.

Inschrijving
Gelieve uw deelname vóór 22 september 2017 te melden via mail op marsenmercurius.brwv@gmail.com of telefonisch aan secretaris André Billiet op nummer 050 33 93 62
Kostprijs: 46 euro per persoon. Vooraf te storten op rekening BE49 2800 4089 8671 van Mars & Mercurius Brugge met vermelding Trafalgar Night en aantal deelnemers. Uw storting geldt als definitieve inschrijving.
Kledij: stadskledij
Wij hopen van harte u en uw partner te mogen verwelkomen op deze feestelijke avond.

André Billiet                                      Jan De Vos
Secretaris                                           Voorzitter

Dit bericht werd geplaatst in eten, voordrachten. Bookmark de permalink .