Voordracht door Dhr. Alain Remue + lunch | 20/04/16

De voorzitter en de leden van de Raad van Bestuur hebben het genoegen u en uw partner uit te nodigen op een voordracht met lunch met als titel ‘achter de schermen van de cel vermiste personen‘ door Dhr. Alain Remue.
Deze activiteit gaat door op woensdag 20 april 2016 in de conferentiezaal van het Grootseminarie, Potterierei 72, Brugge

Alain Remue is diensthoofd van de cel vermiste personen bij de Federale Politie en biedt ons een blik achter de schermen van dit onderdeel van de Federale Politie, dat in volle Dutroux-crisis werd opgericht. Aan de hand van vroegere dossiers toont hij ons de harde realiteit achter een onrustwekkende verdwijning en zet hij uiteen wat de opdrachten van zijn dienst zijn, hoe een onderzoek verloopt en welke de ingezette middelen zijn. We maken kennis met de successen en ontgoochelingen van een man en een team die samen tot het uiterste gaan om elke verdwijning op te lossen.

Programma:
09.45 uur: aankomst van de deelnemers
10.00 uur: start van de voordracht door Alain Remue
11.30 uur: einde voordracht en vraagstelling
11.45 uur: aperitief in de bar
12.15 uur: verplaatsing naar de refter van de abdij
12.30 uur: aanvang van de maaltijd

Menu:

  • Tomatensoep met balletjes
  • Vol au vent met frietjes
  • Appeltaart
  • Koffie
  • Wijn en water

De all-in prijs  (voordracht + aperitief + volledig menu inclusief drank) bedraagt € 30  per persoon voor leden en partners en € 35 voor niet-leden.
Inschrijving enkel door storting.
Gelieve de verschuldigde som over te maken op rekeningnummer BE49 2800 4089 8671 van M&M Brugge/West-Vlaanderen met vermelding “voordracht remue” vóór woensdag 13 april 2016.
In de hoop u talrijk te mogen verwelkomen, tekenen we met vriendelijk groeten.

André Billiet                                      Jan De Vos
Secretaris                                           Voorzitter

 

 

 

Dit bericht werd geplaatst in eten, voordrachten. Bookmark de permalink .