Voordracht Dhr. Ir. Bruno Van de Walle + lunch | 15/10/13

Wij hebben het genoegen u en uw partner uit te nodigen tot de voordracht ‘land & zee – voedselevenwicht en duurzame landbouw’ van Dhr. Ir. Bruno Van de Walle gevolgd door een najaarslunch op dinsdag 15 oktober 2013 (opgepast nieuwe datum!) in de Marinekazerne ‘Bootsman Jonsen’ te Oostende.

Van opleiding landbouwingenieur en gedurende vele jaren verbonden aan de FAO (Food and Agriculture Organisation of the United Nations) maar ook als gepassioneerde van zee en reserveofficier van de Belgische Marine is Bruno Van de Walle de autoriteit om ons deze thematiek uit de doeken te doen.

Deze voordracht gaat door in de conferentiezaal van de EGUERMIN Mijnenbestrijdingsschool (in de Marinekazerne) ‘Bootsman Jonsen’, 3de en 23ste Linieregimentplein te Oostende van 10 tot 12 uur.
Om 12.15 uur worden we dan in de Blauwe Zaal verwacht voor het aperitief. De kok zet zijn beste beentje voor en laat ons genieten van: carpaccio van tonijn, pompoensoep met garnalen, stoofpotje van wild, tiramisu en koffie, wijnen inbegrepen.

Deelnameprijs bedraagt € 42 per persoon voor leden en partner en € 48 per persoon voor niet-leden te storten op rekeningnummer 280-0408986-71 (of BE49 2800 4089 8671) van Mars en Mercurius Brugge/West-Vlaanderen met vermelding ‘voedselevenwicht + aantal personen + nr. plaat voertuig’ vóór 10 oktober 2013.

Vergeet niet de nummerplaat van het voertuig dat de kazerne binnenkomt te vermelden of aan de secretaris mee  te delen (050/33 93 62 of andreas.billiet@skynet.be.)
Alleen de betaling geldt als inschrijving.
Opgelet: om organisatorische redenen zijn maximum 75 personen toegelaten. Leden hebben voorrang op niet leden.
Voor de heren is ‘jas met das’ de gepaste kledij.

We hopen u zeer talrijk te mogen begroeten op deze zeer interessante lezing en heerlijke maaltijd.

Andreas Billiet                                                           François Crepain
Secretaris                                                                   Voorzitter

Dit bericht werd geplaatst in eten, voordrachten. Bookmark de permalink .