Voordracht dhr. Bert van Dijk + lunch | 16/11/11

Wij hebben het genoegen u en uw partner uit te nodigen op de voordracht ‘van manager tot bedelaar’ gevolgd door een jagerslunch op woensdag 16 november 2011 in de Marinekazerne ‘Bootsman Jonsen’ te Oostende.De heer Bert van Dijk, voorzitter en oprichter van ‘Mercy Ships Belgium’, bekleedde verscheidene managementfuncties bij o.a. Bekaert, Bombardier en Volvo. Hij beëindigt einde 2007 in Japan zijn druk actief leven in de businesswereld. Sedert dan werkt hij 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 volledig gratis voor Mercy Ships om hoop en genezing te brengen aan de allerarmsten op deze wereld.
De Africa Mercy, ’s werelds grootste niet-gouvernementeel hospitaalschip, dat aanlegt in enkele van de armste ontwikkelingslanden van Afrika, is bemand door meer dan 400 vrijwilligers, waaronder artsen, geneeskundigen, onderwijzers, water- en landbouwkundigen. Deze hulpverleners, afkomstig van over de hele wereld, verstrekken gratis medische verzorging.

Deze voordracht gaat door in de vergaderzaal van de EGUERMIN Mijnenbestrijdingsschool (in de Marinekazerne) ‘Bootsman Jonsen’, 3de en 23ste Linieregimentplein te Oostende van 10 tot 12 uur.

Om 12.15 uur worden we dan in de Blauwe Zaal verwacht. De kok zet zijn beste beentje voor en laat ons genieten van:

  • Aperitief met passende hapjes
  • Fettucinne Vongole op Italiaanse wijze (fijne pasta met mantelschelpjes)
  • Courgettesoep met rucolapesto
  • Everzwijn, selder-kastanjepuree
  • Dessert van het huis
  • Koffie met versnaperingen
  • Aangepaste wijnen

De deelnameprijs bedraagt € 40 voor leden en partner en € 48 voor niet-leden, te storten op rekeningnummer 280-0408986-71 van Mars en Mercurius Brugge/West-Vlaanderen met de vermelding “jagerslunch” vóór 9 november 2011. Alleen de storting geldt als inschrijving.
Opgelet: om organisatorische redenen zijn maximum 75 personen toegelaten. Leden hebben voorrang op niet leden.

Voor de heren is ‘jas met das’ de verplichte kledij.

N.B.: Om technische redenen is het geplande bezoek aan CASE New Holland naar een latere datum verschoven.

André Billiet                                                               François Crepain
Secretaris                                                                   Voorzitter

Dit bericht werd geplaatst in eten, voordrachten. Bookmark de permalink .