Dubbele conferentie Dhr. Gouverneur Carl Decaluwé & Admiraal Michel Hofman | 26/11/14

Wij hebben het genoegen u en uw partner uit te nodigen tot de dubbele conferentie ‘de bevoegdheden van de Gouverneur op zee‘ gehouden door de heer Gouverneur Carl Decaluwé gevolgd door ‘Het Maritiem Informatiekruispunt – MIK‘ conferentie gegeven door Admiraal Michel Hofman, gevolgd door een lunch op woensdag 26 november 2014 in de Marinekazerne Bootsman Jonsen, 3de en 23ste Linieregimentsplein Oostende.

Naast de handhaving van de orde in de provincie treedt de gouverneur van West-Vlaanderen op als coördinator van hulpacties bij rampen op het grondgebied maar ook, en dit is specifiek voor onze provincie, op zee. Welke bijzondere bevoegdheden en verantwoordelijkheden op zee heeft de Gouverneur van West-Vlaanderen?
Bij een ramp liggen soms fouten of inbreuken aan de oorzaak en dus is een toelichting van de Admiraal over het MIK zeker een aanvulling op de lezing van de heer Gouverneur. Immers in het centrum MIK te Zeebrugge, werken douane, scheepvaartpolitie en Defensie samen om na te gaan of alle wetten op zee worden nageleefd.

Programma van deze activiteit: (multifunctionele zaal)

  • 10.30 uur: voorstelling sprekers
  • 10.35 uur: conferenties + vragen
  • 12.30 uur: aperitief (blauwe zaal)
  • 13.30 uur: lunch (carpaccio van coeur de boeuf pesto, tartaar en witte vis, Bretoense vissoep, opgevulde parelhoenborst met wintergroentjes, warme macaron met vloeiende chocolade rood fruit en vanilleijs, koffie, wijnen en water).

Deelnameprijs all-in: € 39 per persoon (leden en partners), € 45 per persoon voor niet-leden, te storten op BE49280040898671 van Mars en Mercurius met vermelding “conferentie MIK + aantal personen” vóór 15 november 2014.
Alleen de betaling geldt als inschrijving.
Om het onnodig wachten aan de poort van de kazerne te vermijden zouden we ook graag van u de nummerplaat van het voertuig dat de kazerne binnenkomt vóór 15 november vernemen. Dit om de veiligheidsregels door de militaire overheden opgelegd te respecteren (050 33 93 62 of andreas.billiet@skynet.be)

We hopen u zeer talrijk te mogen begroeten op deze zeer interessante lezingen.

Andreas Billiet                                                           François Crepain
Secretaris                                                                   Voorzitter

Dit bericht werd geplaatst in eten, voordrachten. Bookmark de permalink .